Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2019-03-28 |
タイトル |
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タイトル |
ふくしま「農と食」の活性化プロジェクト : 調理技術及び献立作成能力の向上を目指して |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Fukushima “Agriculture and Food” Project : for improving cooking techniques and menus |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
preventive care |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
dietary education |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
improving eating habits |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
menu techniques |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
local health networking |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
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ID登録 |
10.24796/00000104 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
土屋, 久美
渡部, 誠
池田, 洋子
Tsuchiya, Kumi
Watanabe, Makoto
Ikeda, Yoko
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
Our Dietetics Department and the Japan Finance Corporation are working together to promote improved health through the“Agriculture and Food” project, which is officially named Fukushima “Agriculture and Food” project. Through this community health network, we hope to improve cooking techniques and menus. For the students being trained as dieticians we will deepen their understanding of dietary education by promoting activities in the field of food education through which they will acquire knowledge of local issues. In addition, through improved cooking techniques and menus we will promote ways and means of acquiring better health among adults. |
書誌情報 |
ja : 桜の聖母短期大学紀要
en : Bulletin of Sakura no Seibo Junior College
号 43,
p. 141-153,
発行日 2019-03-31
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出版者 |
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出版者 |
桜の聖母短期大学 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
0386-8168 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN10531157 |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |